Başkan Ayaz Takımına Destek İçin Ziyaret Ettiği Köseler’e Forma Hediyesi

Başkan Ayaz Takımına Destek İçin Ziyaret Ettiği Köseler’e Forma Hediyesi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
07 Kasım 2023 Salı 23:54

Acıyaman Futbol kulübü başkanı  Bekir Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Keçiören Belediyesi Mali hizmetler Müdürü Abuzer Köseler’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Kadınlar 3.Liginde mücadele edecek olan Acıyaman Spor Kulübü başkanı Bekir Ayaz : "Kadın futbolunun geleceğini şekillendirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. " Bölgede Kız çocuklarına ve kadın futboluna birçok fırsat verilmesine yardımcı oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Acıyaman Spor Kulübü başkanı Ayaz, gençlerimize bir hayal kurma, bir kariyer yapma, onu geliştirme fırsatı vermek için çabalıyoruz. Hep birlikte bu coğrafyada güzel şeyleri hayal edeceğiz. Başarısızlıkları kramponlarınızın altına alarak ve hep birlikte ezeceğiz. İşte o zaman hayal dediğiniz şey gerçek olacaktır.

Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Abuzer Köseler Bir Adıyaman ve Adıyaman sevdalısı olarak memleket takımının bana karşı göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı öncelikle teşekkür etmek istiyorum.

Köseler, Bayanlar kadınlar futbol da dâhil olmak üzere sporun birçok alanında hâlâ dezavantajlı konumdalar; Yerel yönetimler olarak kadın futbolu projeleriyle çalışarak, tüm sosyal ve kültürel kökenden kadınların futbol oynama ve antrenörlük yapma konusunda eşit fırsatlara sahip olmasını sağlamaya yardımcı olmak istiyoruz.

Ziyaretin sonunda Acıyaman FK Başkanı Bekir Ayaz, Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Abuzer Köseler’ ismi yazılı forma hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.