Dereköy Kartalspor ve Butik Filiz Finalde

Dereköy Kartalspor ve Butik Filiz Finalde

Dereköy Kartalspor ve Butik Filiz Finalde
Trabzon Haber
Trabzon Haber
26 Aralık 2023 Salı 19:08

Trabzon Beşikdüzü İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Beşikdüzü 100.Yıl Voleybol Turnuvası’nda Dereköy Kartalspor ve Butik Filiz finale yükseldiler.

Beşikdüzü Spor Salonunda oynanan yarı final maçlarında Dereköy Kartalspor ile Glidalılar karşı karşıya geldi. Dereköy Kartalspor karşılaşmayı 25-17, 25-23 ve 25-23’lük setlerle 3-0 kazanarak finale yükseldi.

Gecenin ikinci maçında aynı müessesenin takımı Filiz Butik İle Butik Filiz finale yükselmek için karşı karşıya geldi. İlk iki seti 25-19, ikinci seti 25-18 kazanan Butik Filiz, son sette 24-22 mağlup durumda iken dışarı giden bir topu hakem Musa Gündoğan lehlerine sayı olarak verip maç 24-23’e gelecekken, Butik Filiz’den Mahmut Albak, elime dokundu deyince bu kez sayıyı Filiz Butik’e verdi ve bu setle maç 2-1 oldu.

Üçüncü set uzun süre büyük bir çekişme içerisinde geçti. 14-12 mağlup durumda olan Butik Filiz, oyuna ağırlığını koyarak seti 25-18 maçı da 3-1 kazanarak finalde Dereköy Kartalspor’un rakibi oldu.

Final maçı Çarşamba akşamı oynanacak.

Haber Aymet Saraç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.