Alperen Ocakları Genel Başkanı Şalpazarı’nda Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Ücretsiz Oyun Parkı Açılışına Katıldı

Alperen Ocakları Genel Başkanı Şalpazarı’nda Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Ücretsiz Oyun Parkı Açılışına Katıldı

Alperen Ocakları Genel Başkanı Şalpazarı’nda Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Ücretsiz Oyun Parkı Açılışına Katıldı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
27 Aralık 2023 Çarşamba 21:20

Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman Trabzon Şalpazarı’nda Şehit Muhsin Yazıcıoğlu kapalı ücretsiz oyun park açılışına katıldı.

Çeşitli programlara katılmak için Trabzon’a gelen Kocaman 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak  seçimlerde BBP Şalpazarı Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Necati Selvitop’un girişimleriyle  Atatürk Caddesi üzerinde Şehit Muhsin Yazıcıoğlu park açılışına katıldı.

Şehit Muhsin Yazıcıoğlu adına açılan parkta emeği geçenlere teşekkür eden Ali Can Kocaman ‘’İnşallah burada geleceğin Alperenlerinin yetişmesi adına bizde elimizden gelen desteği, ocağımız adına söz veriyorum. Malum biliyorsunuz şehitlerimiz var bu günlerde siyaset yapmak bizim camiamızda olan bir sey değil. O yüzden programımızı kısa ve öz şekilde tutmayı uygun gördük.

Şalpazarı BBP Belediye Başkan adayı Necati Selvitop tarafından program öncesinde şehitlerimiz için kuran tilaveti yapıldı. Ardından da protokol konuşmalarının ardından bir dakikalık saygı duruşu istiklal marşının okunmasıyla toplu kurdele kesiminde bulundular.

Şalpazarı BBP Belediye Başkan adayı Necati Selvitop,  Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman ve beraberindekiler  İlçe esnaflarıyla hasbihal yaparak onlar ile bilgi alışverişinde bulundular.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman Şalpazarı İlçe ziyaret yaptığı sırada Şalpazarı Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitler Çeşmesi önünde ve Şalpazarı Sarıkamış Şehitleri anısına yapılacak olan yürüyüş görseli önünde fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi ardından ziyaretler sonrasında ilçeden ayrıldılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.