KAMURAN KAHYAOĞLU İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI

KAMURAN KAHYAOĞLU İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
30 Aralık 2023 Cumartesi 00:24

Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla İyi Parti’den belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Serkan Dübüş, “Öncelikle ülkemiz olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Terör saldırısında 12 şehidimizi toprağa verdik. Türk milletinin başı sağ olsun. İyi parti ilçe teşkilatımıza resmi başvuru yaparak partimizden Beşikdüzü belediye başkan aday adayı olan Belediye başkan yardımcımız Sayın Kamuran Kahyaoğlu’nu çıkmış olduğu bu yolda kendilerine üstün başarılar diliyorum ” dedi.

Belediye başkan aday adayı Kamuran Kahyaoğlu da konuşmasına Hakkâri Dağ Komandı Tugayı’nda şehit olan kahraman askerlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı dileyerek başladı.

BEŞİKDÜZÜ İÇİN ÇİVİ ÇAKAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kahyaoğlu, “Şunu belirtmek isterim. Huzurumuzu kaçırmak isteyenlere buradaki Beşikdüzü’ler, Trabzonlular olarak hak ettikleri cevabı vermeye hazırız. Beşikdüzü için hizmet eden, uğraş veren, emek sarf eden mevcut ve eski milletvekillerimize, eski ve yeni belediye başkanlarımıza, kaymakamlarımıza, kurum ve kuruluşların yetkililerine, sivil toplum kuruluşlarına, derneklerimize, belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, siyasi partilerimize, sanayici ve iş adamlarımıza, organize sanayi işletmecilerimize, küçük sanayi ustalarımıza, zanaatkar ve sanatkarlarımıza, esnaflarımıza, spor kulüplerimize, işçi ve memurlarımıza kısacası Beşikdüzü için bir çivi çakan herkese teşekkür ediyorum.

Arzu ettiğimiz enfes Beşikdüzü’ne ulaşmak için, parklarında çocuklarımızın neşe içinde koşmaları için, caddelerine dolaşırken mutlu olmak için, birlikte yönetmek için, iş yapan olmak, tam bilgi, birikim ve tecrübelerimle Beşikdüzü’ne hizmet etme için İyi Parti’den belediye başkan aday adayı müracaatımı yapıyorum.

ÖZEL PROJELERİM VAR

Özel takip edeceğim projelerim var. Doğalgaz dolayısıyla bozulan yol ve kaldırımların ivedi onarılması.  Şehrin doğu ve batısına iki adet çocuk parkı yapılması. Büyükler için park ve bahçeler yapılması.

Belediye Meclis Üyelerinin desteğiyle gündeme aldığımız projeler içinde çocuk parkı projesi, Ağasar Deresi yanı park ve yürüyüş alanı projesi, yöresel kültür çalışması olarak Yayla Göç yolları projesi. Bu projelerin bazıları başlamış durumda.

Şehrin doğu ve basına iki adet halı saha. Teleferik çalışırken yapılması planlanan ilave bölümleri ile otel kısmının tamamlanması. BESTT Otelin yapılması. Dilektaşı Plajı alanında planlanan yatırımların hayata geçirilmesi.  Dört yıllık fakülte ve adliye başlıklarımdan diğerleri.

Beşikdüzü’ler olarak birbirimizi yüceltmeli ve yükseltmeliyiz. Bu anlayış içinde gençliğimle, enerjimle, tecrübemle, heyecanımla elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

Toplantıya ayrıca yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan aday adayları Akın Nezor, Metin Yücesan ve partililer katıldılar. Haber<Ahmet SARAÇ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.