KURUKIZ TÜM HALKI ŞALPAZARI’NA GENÇLİK FESTİVALİNE DAVET ETTİ

KURUKIZ TÜM HALKI ŞALPAZARI’NA GENÇLİK FESTİVALİNE DAVET ETTİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
14 Eylül 2023 Perşembe 22:51

Trabzon’un Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız Şalpazarı İlçesinde 20 Eylül 2023 Çarşamba günü yapılacak olan ‘’Ağasar Şalpazarı Gençlik Şöleni’’ ile ilgili bugün merkezi Vakfıkebir de bulunan Büyükliman Gazeteciler Cemiyetinde Cemiyet Başkanı Aydın Gelleci ve Basın mensuplarının hazır bulunduğu bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Başkan Kurukız Trabzon Büyükliman Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında Şalpazarı’nın değişip güzelleştiğini dile getirdi. Kurukız  şölenimiz tamamen gençlerimize ait siyasi bir tarafı yok. Çarşamba gününü seçmemizin sebebi İlçe halkı haftalık ihtiyaçlarını karşılamak için İlçeye iniyor. Takdir edersiniz ki hafta sonlar yapalım desek bu sefer kına ve düğün merasimi olduğundan Çarşamba günü yapılmasını uygun gördük. Buradan siz değerli basın mensubu arkadaşlar ve İlçedeki anonslarla duyurmaya çalışıyoruz.

TÜRKİYE’YE SES OLACAĞIZ; Kurukız, “Gençlerimizi önemseyen, geleceğimizin teminatı olan bir belediyeyiz. Gençlere millet bahçesi, 4 tane semt sahası, gençlik merkezi, spor salonu, parklar yaptık. Gençlerimizin ufuklarını açmak, birlik bütünlüğünü sağlamak için Şalpazarı Gençlik Şölenimiz 20 Eylül’de 17.00’de başlayacak. Sanatçılarımızı gençlerimizin oyları ile belirledik. Programımızı belirlerken Büyükşehir Belediyemizin katkı, destek, himayelerinde ve kıymetli sponsorlarımızın desteği ile programımızı yapacağız. Büyükşehir mehter takımı ile ilçeye girişimiz olacak. Horon gösterileri, ilçemizin kadınlarının yöresel kıyafetleri, sanatçılarımız ile görsel bir şölen olacak. Amacımız hem gençlerimizi onurlandırmak hem de gençlerimize mesajlar versin. Tüm partilerin milletvekilleri, il, ilçe başkanlarımıza davetiyelerimizi ulaştırdık. Mülki idare amirlerimizi davet ettik. Şalpazarı’ndan Türkiye’ye ses vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.