Şalpazarı MYO İlk Mezunlarını Verdi 31 Öğrenci Kep Fırlattı

Şalpazarı MYO İlk Mezunlarını Verdi 31 Öğrenci Kep Fırlattı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
19 Haziran 2022 Pazar 22:10

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının tamamlanmasıyla Şalpazarı Meslek Yüksekokulu olarak ilk mezunlarını vermiş oldu. İlk mezunları vermenin mutluluğunu coşkulu bir mezuniyet töreniyle kutladı. Tören yüksekokul  konferans salonunda düzenlendi.

Bu coşkulu törende Trabzon Üniversitesi Rektörü  Sayın Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu Şalpazarı İlçe Kaymakamı Sayın Zekeriya Murat Şahan, Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Sayın Metin Günay, Şalpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Özendi, Vakfıkebir MYO Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Tolga Ergün , Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Sayın Mehmet Olcay Bal, Şalpazarı İlçe Jandarma Karakol Komutanı Sayın Mustafa Karakuş, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Sayın Ahmet Kılıç, Şalpazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Türkmen, Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Murat Ayaz, Şalpazarı İlçesi Yükseköğretim Derneği Başkanı Sayın Ahmet Yüksel Gülay, Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sayın Savaş Kara, Şalpazarı Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Ahmet Karaçoban , Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Sayın Gökmen Genç ve AFAD Şube Müdürü Sayın Ahmet Koç öğrencilerimizi yalnız bırakmayıp, törenimize katılımlarıyla bizleri şereflendirdiler. Ayrıca yüksekokulumuzun akademik personeli, idari personeli ve öğrencilerimizin aileleri de mezuniyet törenine  katıldılar.

Tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı, protokol konuşmalarıyla devam etti, yüksekokulumuzu 1. olarak tamamlayan Gökdeniz Bayraktar, 2. olarak tamamlayan Emrullah Kavak ve 3. olarak tamamlayan İzzet Çolak’a plaketleri takdim edildi ve sonrasında mezunların kep atmasıyla mezuniyet töreni tamamlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.