Şalpazarı'nda Sıkı Denetim

Şalpazarı'nda Sıkı Denetim
Trabzon Haber
Trabzon Haber
26 Şubat 2022 Cumartesi 10:26

Trabzon genelinde devam eden sürücülerin ve araçların denetimleri devam ediyor. Şalpazarı Şehit Olgun Gülay Polis Merkezi Müdürlüğü  ve Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kılıç ile Trafik denetleme ekibi İlçe merkezi girişinde denetimlerini sıklaştırdılar.

Okul Sevisi Denetimleri Yapıldı

Şalpazarı’nda 2021/2022 Eğitim öğretim yılı ikinci dönemin başlaması ve öğrencilerin yeniden ders başı yapmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli personeller ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri servis araçlarına yönelik denetim yapmaya başladılar.

2021/2022 Eğitim öğretim yılı taşımalı eğitim uygulaması kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Okul servis araçlarının denetimleri yapılmaya devam ediliyor.

Yol güzergâhlarında durdurulan servis araçlarının evrak kontrolleri yapıldı. Trafik güvenliği açısından bilgilendirmelerde bulunan polis ekipleri, kurallara uyan servis şoförlerine teşekkür etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de denetimlerini arttırdı. Okul servis araçlarına yönelik denetim yapan ekipler, servis şoförlerinin evraklarını kontrol ederek Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptı. Evraklarında eksiklik bulunan şoförlere ise cezai işlem uygulandı. Denetimde tek tek durdurulan okul servislerindeki öğrenci ve servis görevlilerine gereken kurallar hatırlatıldı. Yapılan denetimlerde, okul servis araçları yönetmeliğine aykırı araçlara cezai işlemler uygulandı. Denetimlerin sıklıkla ve farklı noktalarda yapılacağı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.