Yavuz Aydın Şalpazarı'nı Dinledi

Yavuz Aydın Şalpazarı'nı Dinledi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
04 Ağustos 2023 Cuma 20:27

TBMM 15 Temmuz itibarıyla tatile girdi. Yoğun çalışma döneminin ardından son olarak TBMM Genel Kurulu'nda, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile Bağlı Cetvellerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', kabul edildi. TBMM 1 Ekim tarihinde yeniden açılacak.

TBMM 28. Dönem Milletvekilleri Meclisin tatile girmesiyle beraber 1 Ekim  2023 tarihinde açılacak olan tarihe kadar seçildikleri bölgedeki seçmenlerin sorunlarını dinliyorlar.

28. dönem Trabzon İYİ Parti Milletvekili Yavuz Aydın son bir haftadır Trabzon’a bağlı İlçelerde İl Başkanı Fatma Yıldız Başkan ve bulunduğu İlçe Başkanları parti yöneticileriyle İlçe halkının sorunlarını dinliyor.

Bu gün öğle saatlerinde İl Başkanı Fatma Yıldız Başkan ile  Şalpazarı İlçesine gelen İYİ Parti 28. Dönem Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın İlçe esnaf ziyareti yaparak İlçe binasına geçti burada bulunan Şalpazarı İyi Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz  ile partiler arasında bilgi alışverişin ardından partililer ve halk ile İlçe merkezinde bir çay ocağı önünde toplanılmasın ardından Ortahisar ziyareti için ilçeden ayrılan Aydın en kısa zaman içinde tekrar geleceğini belirtti.

Aydın’a 51. Yaş Günü Sürprizi

İYİ Parti Trabzon 28 Milletvekili Yavuz Aydın Şalpazarı ziyareti için geldiği İlçe Teşkilatında İlçe başkanı Şennaz Yılmaz ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu doğum günü sürprizi ile karşılaşan Aydın pastaya  51. Yaş günü için üfledi. Yavuz Aydın 01.08.1972 yılında Trabzon Beşikdüzü’nde doğmuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.