32 Yıllık Nimet Öğretmenin Ani Vefatı Vakfıkebir’i Ağlattı

32 Yıllık Nimet Öğretmenin Ani Vefatı Vakfıkebir’i Ağlattı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
13 Ağustos 2023 Pazar 21:50

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi Kaleköy plajında yakınları ile girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren ve kurtarılamayarak hayatını kaybeden öğretmen Nimet Kamiloğlu için Vakfıkebir Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Töreni Trabzon AK Parti milletvekili Yılmaz Büyükaydın’da katıldı.

 Yakınları ile girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren öğretmen Nimet Kamiloğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş bu gün ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra Tarlacık Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Merhume Nimet Öğretmen için Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Törende Nimet öğretmenin öz geçmişi okunduktan sonra Ömer Nakkaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Birinci bir konuşma yaptı. Birinci; Nimet Hocamız 23 yıl ülkenin çeşitli okullarında hizmet vermiş 2014 yılında şu andaki okulumuza geldi.  Hocamız çok iyi bir insan, çok iyi bir öğretmen, çok iyi bir arkadaş ve çok iyi bir dost olmanın yanında sevecen iyi yürekli ve yardım sever kişiliğiyle mesai arkadaşlarının ve öğrencilerinin sevgisini kazanmıştır. Yüzlerce öğrencinin hayallerinin gerçekleşmesine vesile oldu amma, maalesef acı bir olay ile kendisini kaybettik. Ölüm mutlak bir gün herkesin kapısını çalacak fakat bu ayrılış erken oldu. Daha yapacağı, söyleyeceği birçok şey vardı. Ailesini, arkadaşlarını, öğrencilerini onsuz bıraktı. Ama fani dünyada ne çare. Ecel ,ne bir an ileri ne bir an geri. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyiz.

Nahif yüreğinle yetiştirdiği yüzlerce genç için, güzel arkadaşlığın için sana çok müteşekkiriz. Seni her zaman güzel kalbinle gülen yüzünle hatırlayacağız. Yüce Allah Yolculuğun kolay eylesin. Mekânın cennet Makamın ali olsun dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.