“Kasketliler geri döndü”

“Kasketliler geri döndü”
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
04 Mart 2021 Perşembe 20:33

Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkan ve yöneticileri, ilçede görev yapan STK başkanlarına kasket takdim ederek takımlarına sahip çıktılar.

Dernek başkanı Hasan Bahadır ve yöneticiler, Esnaf Sanatkârlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu’na Dernek Başkanı Hasan Bahadır ve yöneticiler tarafından makamlarında kasketleri takdim edildi

  Efsanelerin Kullandığı kasketleri kullanmak bizlere her zaman şeref verir diyen Başkanlar, Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkan ve yöneticilerine gösterdikleri nazik davranış nedeniyle teşekkür ediyoruz. Ayrıca bir mağlubiyet bizleri yıkamaz ki özellikle bu mağlubiyetin aktörlerinin kirli oyunlarıyla olsa bile. Bizler her zaman takımımızın yanındayız. Yense de yenilse de, yine o bizim kıymetlimizdir.
 Hafta sonu oynanan ve kirli ayak oyunlarıyla Fenerbahçe mağlubiyeti moralleri bozsa da  STK temsilcilerine kasket dağıtılması ilçede gülümsemelere neden olurken taraftarların da yüreğine su serpti.
 Bilindiği gibi Abdullah Avcı’nın Trabzonspor teknik direktörü olmasından sonra gösterdiği çıkış ve efsane teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı ve merhum Özkan Sümer’in kullandığı kasket modasına uymuştu.  “Kasketliler geri döndü” tiplemesiyle Avcı’nın öncü olduğu kasket modası ülke geneline yayılmış, ilk parti kasketler TS Club’larda satışa sunularak kısa bir zamanda tükenmişti. İkinci parti kasketler ise tükendikten kısa bir süre sonra tekrar satışa sunuldu.

Haber Kaynağı; Gazete Vakfıkebir

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.