MUHTAR AYDIN'IN BABA ACISI

MUHTAR AYDIN'IN BABA ACISI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
09 Ağustos 2022 Salı 19:56

Trabzon Vakfıkebir ilçemizde esnaflık yapan, çocukların (Muhammet Aydın) Bisikletçi Naci Amcası Büyükliman mahalle muhtarı Sadık Aydın’ın babası (78) hayata gözlerini yumdu.

Büyükliman Postası Gazetesi Haber Müdürü Sadık Aydın’ın babası Muhammet (Naci) Aydın, 09.08.2022 günü hayata gözlerini yumdu. Belirli bir süreden beri tedavi gören, en son Covid hastalığına yakalanıp Vakfıkebir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Muhammet (Naci) Aydın, sabah namazından sonra hayata gözlerini yumdu. 09.08.2022 Salı günü Vakfıkebir Yeni Camiinde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Tarlacık Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, AK Parti Milletvekili Salih Cora, Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, akrabaları, arkadaşları ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.