EKİM AYINDA ELMA ÇİÇEK AÇTI

EKİM AYINDA ELMA ÇİÇEK AÇTI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
18 Ekim 2022 Salı 22:04

Ordu'nun  Aybastı  ilçesi aşağı  kutlular mahallesinde fındık bahçesinde elma ağacı, Ekim ayında çiçek açtı Ordu'nun Aybastı  ilçesi aşağı  kutlular mahallesinde üreticilik yapan Ahmet Turan İkiz,, ekim ayında elma ağacının çiçek açmasıyla çok şaşkın olduğunu belirterek,  "Bahçemde  gezerken güzel bir manzara ile karşılaştık. Bir dalda 3 mevsimin yaşandığına şahitlik olduk. 


Elma ağaçlarının ekim ayında çiçek açması, üreticileri de şaşırttı. Bir tarafta yeni filizlenmiş çiçekler, bir tarafta olgunlaşmayı bekleyen elmalar bir tarafta da olgunlaşmış elmaları gördük.

Doğa harikası mı diyelim, doğal bozulma mı diyelim bilemedik. Elma ağacımız çiçek açtı. Şaşkınlığımızı gizleyemedik. Sonbahar mevsimindeyiz aynı dalda 3 mevsimle karşılaştık, hayretler içerisinde kaldık" dedi.

HABER kAYNAĞI.Ali Yazan -Ordu 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.