AĞACIN ELEKTRİK TELLERİNE DÜŞTÜĞÜNÜ GÖREN AİLE ŞOK YAŞADI

AĞACIN ELEKTRİK TELLERİNE DÜŞTÜĞÜNÜ GÖREN AİLE ŞOK YAŞADI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
17 Ocak 2022 Pazartesi 10:00

Trabzon Şalpazarı Akçiriş  mahallesi alt küme evler güzergahına enerji sağlayan hat üzerinde arazisi bulunan Mehmet Ö.’a ait  arazideki  ağaçta biriken karın ağırlığına dayanamayarak koparak elektrik tellerine Pazar akşam saat 19-50 sularında düştü. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucunda mahalleye tekrar elektrik verildi.

Karın ağırlığına dayanamayarak kopan ağacı evinin mutfağında bulunan ev hanımı Hanife Ö. pencereden ağacın tellere düşmesiyle beraber balkon korkuluklarına vuran telden yıldım düşmüş gibi ateş çıktığını görerek bir anda bağırmaya ve evin içerisinde sağa sola koşmaya başladı.

Evde bulunan aile bireyi zaman geçirmeden Şalpazarı Coruh İşletme şefliği ile irtibata geçerek yaşanan olumsuzluk hakkında bilgi vermesiyle beraber ekip kısa sürede olay mahalline intikal ederek çalışmalara başladılar.

Doğu Karadeniz bölgesinde olduğu gibi Şalpazarı genelinde de kar yağışının şiddetli bir şekilde devam ettiği sırada tellere düşen ağacı imkanları doğrultusunda kısa sürede geçici olarak kaldırdılar ve elektriklerin verilmesini sağladılar. Ağacın elektrik tellerine düşmesini gören aile bireyleri de bu zor şartlarda görev yapan Coruh İşletme personeline teşekkür ettiler.

Ancak tehlike geçmiş değil yine arazi sahibine ait ağaçlar tel üzerinde tehlikeli olmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.