ÇAYKARA UZUNGÖL YOLUNDAKİ KAZA DA BİR KİŞİ ÖLDÜ BİR KİŞİ YARALI

ÇAYKARA UZUNGÖL YOLUNDAKİ  KAZA DA BİR KİŞİ ÖLDÜ BİR KİŞİ YARALI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
19 Ocak 2022 Çarşamba 17:54

Trabzon'un Çaykara ilçesi turizm merkezi Uzungöl yolunda seyir halindeki bir araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  dereye uçtu. Kazada sürücü hayatını kaybetti, 1 Çocuk yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çaykara ilçesinde alışveriş yaptıktan sonra 3 yaşındaki çocuğu ile birlikte Uzungöl istikametine gitmekte olan Mustafa Zeren idaresindeki 61 FJ 377 plakalı otomobil, At çiftliği Mevkii’nde direksiyon hâkimiyetini kaybedilmesi sonucu dereye uçtu. 

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede 51 yaşındaki Mustafa Zeren’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Çocuğu 3 yaşındaki Musab Zeren yaralı olarak önce Of devler hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk Müdahalenin ardından Karadeniz Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi. Hayatını kaybeden Mustafa Zeren Çaykara Dr. M.İlhan Durgun hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın haber alınmasının ardından Çaykara Belediyesi ekipleri kaza yerine seferber olurken Mustafa Zeren’in cansız bedeni Çaykara M.İlhan Durgun Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Burada yapılacak incelemenin ardından cenazenin Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılıp kaldırılmayacağına karar verilecek.

Uzungöl İnceli Mahallesinden Merhum Mecit Zeren’in oğlu olan Mustafa Zeren, toplum tarafından çok sevilen sosyal ve aktif bir insan olarak tanınıyordu. Bir dönem Çaykara Belediyesinde zabıta olarak çalışan Mustafa Zeren Uzungöl’de esnaf olarak çalışıyordu. Kaza ile igili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı; Çaykara Gündem

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.