VEFAT EDEN PERSONELİNİ TÖRENLE EBEDİYETE UĞURLADILAR

VEFAT EDEN PERSONELİNİ TÖRENLE EBEDİYETE UĞURLADILAR
Trabzon Haber
Trabzon Haber
19 Ocak 2022 Çarşamba 18:08

Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar görev yapan Hayri Koyun (55) için tören düzenlendi. Vakfıkebir Devlet Hastanesi emekli personellerinden Hayri Koyun (55)  beynindeki tümör nedeniyle, İstanbul Kartal Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi2nde önceki gün ameliyatı sırasında oluşan komplikasyon nedeniyle yaşamına veda etti.

Uzun yıllar çalıştığı Vakfıkebir Devlet Hastanesi Bahçesine getirilen Hayri Koyun’un naşı başında bir veda konuşmasını yapan Başhekim Uz. Dr. Aydın Kant, bu gün uzun yıllar hastanemize hizmet eden bir kardeşimiz için buradayız. Kendisini tanıdığım kadarıyla iyilik dolusu, herkesin yardımına koşan vefalı bir arkadaşımızı ebediyete uğurlamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisinden bizler arkadaşları olarak memnunuz. Çıktığı yolda Allah yar ve yardımcısı olsun. Rahmeti bol olsun” dedi.

Haber Kaynağı; Büyükliman Medya

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.