Emekli Öğretmen Hüseyin Öztürk Akçirişte Ebediyete Uğurlandı

Emekli Öğretmen Hüseyin Öztürk Akçirişte Ebediyete Uğurlandı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
02 Mart 2023 Perşembe 12:52

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Akçiriş mahallesi Keleşoğulları sakinlerinden   1948 doğumlu 75 aşında  3 erkek, 1 kız olmak üzere toplam 4 evlat babası emekli öğretmen Hüseyin Öztürk Tedavi Gördüğü Vakfıkebir Devlet Hastanesinde önceki gün vefat etmişti.

Merhumun cenaze merasimi ikamet ettiği Akçiriş mahallesi merkez camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan asri mezarlıkta ebediyete uğurlandı.

Merhum emekli Öğretmenin din görevlisi evladı Babasının cenaze merasimi için uzaktan yakından bu acılı günlerinde cenaze merasimine katılanların Baba ocağında helallik alınmasın akabinde  Şalpazarı belediyesine ait cenaze aracıyla Akçiriş Asri mezarlığı başına getirildi.

Burada da cenaze namazını evladı tarafından son bir defa daha helallik alınmasın ardından yakınları tarafından omuzlarda taşınarak Akçiriş Asri mezarlığında ebediyete uğurlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.