Günaydın Devlet Töreniyle Uğurlandı

Günaydın Devlet Töreniyle Uğurlandı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
06 Mart 2023 Pazartesi 15:39

Trabzon Vakfıkebir İlçesi Caferli Mahallesi sakinlerinden emekli Polis memuru Kemal Günaydın (68), yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

Vakfıkebir İlçesi Caferli Mahallesi sakinlerinden emekli Polis memuru ayrıca Otobüs yazıhane işletmeciliği yapan Kemal Günaydın (68), bir süreden beri yakalandığı amansız hastalık ile mücadele ediyordu.

Günaydın; İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Günaydın Trabzon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Günaydın’ın da babası olan merhum Kemal Günaydın’ın cenaze namazı  Pazartesi günü öğlen namazına müteakip Vakfıkebir Merkez Yeni Camide kılınarak Caferli Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Merhumun cenaze merasimine Belediye Başkanları ve  siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, ilçe esnafları ve sevenleri katıldı. 3 çocuk babası merhum Kemal Günaydın’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

haber Metin Kaynağı;Büyükliman Postası

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.