Fransız Belediye Başkanı Ağasar’a Hayran Kaldı

Fransız Belediye Başkanı Ağasar’a Hayran Kaldı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
28 Ekim 2022 Cuma 19:40

Fransa’nın Garges Les Gonesse Belediye Başkanı Benoit Jimenez, Şalpazarı Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Refik Kurukız  ile bir araya geldi. Başkan Jimenez, 24 Şubat Trabzon'un Kurtuluşu etkinliklerini 2023 yılında Garges Les Gonesse şehrinde gerçekleştirmek istediklerini etkinliğe davet ettiğini söyledi.

Trabzon Şalpazarı İlçemize bağlı Sinlice mahallesi sakinlerinden olan gurbetçi hemşerimiz ikamet ettiği Fransa Paris Ağasarlılar dernek Başkanı Tailp Erata’nın girişimleri sonucu aynı zamnda çok koyu bir Trabzonspor fanatiği olan Fransa’nın Garges Les Gonesse Belediye Başkanı Benoit Jimenez ve Belediye Meclis Üyelerinin 4 tanesinin de Türk olmasından dolayı Trabzon’da misafir edilmesi Başkan Erata’nın girişimleri Belediye Başkanı Benoit Jimenez tarafından olumlu karşılanarak bu ziyaret gerçekleşti.

Talip Başkan İlçemde Benoit Jimenez Başkanı Görünce Duygulandım; Fransa’nın Garges Les Gonesse Belediye Başkanı Benoit Jimenez, hayranı olduğu ve Şampiyon takım Trabzonspor’un şehrinde Şalpazarının evladı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Atila Ataman tarafından kendisine Vakfıkebir Ekmeği ile hoş geldin ziyaretinde bulunmuştu.

Fransa’nın Garges Les Gonesse Belediye Başkanı Benoit Jimenez ve Belediye meclis üyeleri nezdinde  Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı makamında misafirleriyle beraber ziyaret ederek Şalpazarı İlçesinde Başkan Kurukız ve beraberindekiler misafir Belediye Başkanı  Benoit Jimenez il arkadaşlarına eşlik ederek İlçe merkezini gezdiler. Başkanların İlçe ziyaretine Fransa Paris Ağasarlılar Dernek Başkanı Ali Erata’da eşlik etti.Talip Başkan İlçemde Benoit Jimenez Başkanı Görünce Duygulandım dedi.

İlçemiz Belediye Başkanı ziyaretine  misafir Belediye Başkanı Jimenez'e Büyükşehir Belediyesini ziyareti sırasında Genel Müdür Benoit Nagel, Belediye Başkan Yardımcısı Bursalı Gülseren Ekici, Belediye Encümeni Trabzonlu Müfit Birinci ve Belediye Encümeni Niğdeli Fatih Karakadağ eşlik etti.

JİMENEZ: TRABZONSPORLUYUM; Fransa'da ve şehirlerinde çok sayıda Trabzon ile Karadeniz hemşehri derneği bulunduğunu, kendisinin de Trabzonsporlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Jimenez, "Şehrimizde 2 binin üzerinde Türk vatandaşımız yaşamaktadır. Türk Belediye Başkan Yardımcımız ve Türk encümenlerimiz var. Güzel bir ilişkimiz ve diyaloğumuz var. Bugün de güzel ilcenizdeyiz. Bizi ağırlamanızdan ve gösterdiğiniz misafirperverlikten çok memnun kaldık. 2023 yılında Garges Les Gonesse şehrimizde 24 Şubat Trabzon'un Kurtuluşu etkinliği gerçekleştirmek istiyoruz. Bu etkinliğe Karadeniz Bölgesi’nden olan ve ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızı da davet edeceğiz" Şalpazarı Belediye Başkanı olarak sizleri de aramızdan görmekten onur duyarız dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Refik Kurukız  ise, "Trabzonlu hemşehrilerimize dünyanın her bölgesinde rastlayabilirsiniz ve her şeyi başarmak için tüm güçleriyle çalışırlar. Sizin ekibinizde de Trabzonlu hemşehrimizin olması da bunun bir göstergesidir. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan çok mutlu olduk." ifadelerini kullandı.

Başkan Kurukız Hediye Farkını Gösterdi Misafirlerine;Belediye Başkanı Refik Kurukız ziyaretin sonunda Garges Les Gonesse Belediye Başkanı Benoit Jimenez ve beraberindeki heyete çeşitli hediyeler (Bal, Çentik, Ağasar Elbiseli Bebek, Çay, Fındık ve Fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafı takdim etti.

Ziyaret, Belediye Başkanı Refik Kurukız  ve Başkan Jimenez’in hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.