ŞALPAZARI BELEDİYESİ ATİLA ATAMAN MECLİS TOPLANTI SALONU DUALARLA AÇILDI

ŞALPAZARI BELEDİYESİ ATİLA ATAMAN MECLİS TOPLANTI SALONU DUALARLA AÇILDI

ŞALPAZARI BELEDİYESİ ATİLA ATAMAN MECLİS  TOPLANTI SALONU DUALARLA AÇILDI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
05 Şubat 2022 Cumartesi 01:32

Trabzon Şalpazarı Belediyesi yeni hizmet binası içerisine Trabzon Büyükşehir Belediyesinin desteği ile yaptırılan Büyükşehir Belediye Başkan vekili Atila Ataman’ın isminin verildiği Atila Ataman Meclis Toplantı Salonu  Şubat ayı Belediye Meclis toplantısı öncesinde yapıldı.

Trabzon Şalpazarı Belediyesi tarafından İlçeye kazandırılan modern bir Belediye Hizmet Binası içerisinde yer alan bölümlerden birine de  Şalpazarı Belediyesi tarafından ’’Atila Ataman’’ Meclis toplantı  salonu Şalpazarı’nda bulunan siyasi ve önder isimlerimde hazır olduğu kalabalık bir katılım ile İlçe müftüsü Hacı Hüseyin Hacıfettahoğlu tarafından yapılan duaların akabinde toplu kurdele kesimi yapıldı.

Şalpazarı Belediyesi Atila Ataman Meclis toplantı salonu açılışına Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman,  Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Karakuş, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kılıç, Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu Müdür Dr. Öğretim    Üyesi Harun Kahveci. Belediye Meclis üyeleri  eski belediye başkanları,  İlçe içerisi ve İlçe dışarısından kanat önderi isimler açılış için hazır bulundular.

Atila Ataman Meclis Toplantı Salonunda İlk Konuşma Kurukız’dan; Şalpazarı  Belediyesi yeni hizmet binası içerisinde modern bir görünüme sahip şekilde Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve İlçemizin değerlerinden Büyükşehir Belediye Başkan vekili Atila Ataman ismini taşıyan Meclis toplantı salonunda ilk konuşmayı yapan Başkan Kurukız. Çok heyecanlı olduğu zaman zaman konuşmalarında heyecandan bazı dil sürtmeleri olsa da yine de kendi döneminde yapılan yeni hizmet binasındaki bu anlamlı bir salon açılışına da ilk isim olması ayrı bir önem katmış oldu.

 Büyükşehir Başkanı Adına Kurukız’dan Ataman’a Plaket; Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından yaptırılan Şalpazarı Atila Ataman  Meclis Toplantı Salonu adına Zorluoğlu adına Başkan Kurukız tarafından Ataman’a verildi.

Başkan Vekili Ataman Bir Konuşma yaptı; Büyükşehir Belediye Başkan vekili isini taşıyan Belediye Meclisi toplantı salonu açılışına katılan Ataman İlçe genelinde yapılan yatırımlar  devam edenler hakkında bazı bilgilendirmelerde bulundu.

İlçemizin değerlerinden RTEÜ Rektörü Pof. Dr. Hüseyin Karaman, Eski Geyikli Belediye ve Ortahisar Belediye Başkan vekili Ahmet Yüksel Gülay, eski belediye Başkanlardan Fehmi Cengiz, Mehmet Muhcu, Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin, Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu Müdür Dr. Öğretim    Üyesi Harun Kahveci. Konuşmalarda bulundular Akabinde de Şalpazarı Belediyesi tarafından Şubat 2022 Belediye Meclis toplantısı yapılarak program son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.