Trabzonspor Sevgisi Yeter

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde Kuduoğlu Market sahibi Lütfü Kudu, Trabzonspor Kasımpaşaspor’u 1-0 yenince sevinçten bir koli Keçiboynuzu’nu vatandaşlara dağıttı.

Trabzonspor Sevgisi Yeter
Trabzon Haber
Trabzon Haber
05 Şubat 2022 Cumartesi 23:55

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde Kuduoğlu Market sahibi Lütfü Kudu, Trabzonspor Kasımpaşaspor’u 1-0 yenince sevinçten bir koli Keçiboynuzu’nu vatandaşlara dağıttı. Fanatik Trabzonspor taraftarı olan Lütfü Kudu, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında lider Trabzonspor, sahasında Kasımpaşa'yı 1-0 yenmesinden sonra adım adım şampiyonluğa diyerek satmak için aldığı bir koli (yaklaşık 15-20 Kg.) keçiboynuzunu marketin önünde vatandaşlara dağıttı.

Lütfü Kudu, Adım adım şampiyonluğa giden Trabzonspor, kendi sahasında oynadığı Kasımpaşaspor maçını kazanmasının ardından içimden gelerek vatandaşlara bir şeyler dağıtmak istedim. Ne dağıtırsam şampiyonluk gibi farklı olur diye düşünürken aklıma yeni aldığım bir koli keçiboynuzu geldi. Hem vatandaşlar sevindi bende şampiyonluğa bir katkı vermek istedim dedi.

Haber Kaynağı; Büyükliman Medya

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.