ŞALPAZARI EĞİTİM DERNEĞİ YİNE BİR İLKE İMZA ATTI

ŞALPAZARI EĞİTİM DERNEĞİ YİNE BİR İLKE İMZA ATTI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
15 Kasım 2021 Pazartesi 23:55

Trabzon Şalpazarı Eğitim KST Derneği, 17-19 Kasım tarihleri arasında ''Şalpazarı Şehit Yakınları ve Gazilere Saygı Programı'' adı altında anlamlı bir etkinlik düzenliyor.

Böylece, daha önce altı kez "Şalpazarı Çocuk Ve Gençlik Festivali", iki defa "Şalpazarı Öğretmenler Buluşması" ve bir kere de "Şalpazarı Yöneticileri Buluşması" olarak başarıyla hayata geçirdikleri etkinliklere bir yenisini daha eklemiş oldular.

Trabzon Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin ve gece gündüz İlçesi için çalışan yönetim kurulu üyeleri tarafından Bölge genelinde bu tür çalışmamalara öncülük yaparak sürdürdükleri bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Şalpazarı Eğitim Kültür ve Turizm Derneği tarafından İlçe genelinde seçilen 28 kişilik bir kafileyi üç gün boyunca ağırlayacaklar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.