Şalpazarı Şehit ve Gazi Yakınlarına Anlamlı Gezi Ekibi Yola Çıktı

Şalpazarı Şehit ve Gazi Yakınlarına Anlamlı Gezi Ekibi Yola Çıktı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
17 Kasım 2021 Çarşamba 05:48

Merkezi İstanbul’da bulunan Trabzon Şalpazarı Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin yönetim kurulu üyeleri ve sivil toplum üyelerinin katkılarıyla doğup büyüdüğü Şalpazarı İlçesini unutmayarak her yıl yeni yeni projeler üreterek İlçesini tanınmasına önderlik yapıyorlar. Hatırlanacağı gibi Dünyayı etkisi altına alan ve kısa zaman içerisinde 2020 yılı Mart ayında Yurdumuzda da görülen koronavirüs Covid-19 vakasından ciddi derece de ölümler yaşanmasın ardından Dernek yöneticileri çalışmalarına bir yıl ara verdiler.

Şalpazarı Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin yönetim kurulu üyeleri ve sivil toplum üyelerinin katkılarıyla hazırlana ve Şalpazarı İlçesinin Şehit yakınları ve Gazi yakınlarından oluşan bir kafileyle beraber üç günlük İstanbul, Çanakkale ve Edirne gezi programı hazırlanarak Şalpazarı’ndan kafile İstanbul’a gitmek için hareket etti. Şalpazarı Şehit ve Gazi yakınlarını taşıyan kafilenin sorunsuz bir şekilde Uçağa ulaşmaları için Trabzon Valiliği e Vali yardımcılarının girişimleri sonucunda kafilenin giriş ve çıkışı VIP’ten yapılması sağlandı. Trabzon’dan İstanbul’a hareket eden Şalpazarı Şehit ve Gazi yakınları kafilesini 2013 Yılında Trabzon Çarşıbaşı Kaymakamı olarak görev yapan ve haber editörümüz 4 eylül 2013 yılında haberini yaptığımız İstanbul Vali yardımcısı ve Havaalanlarından sorumlu Vali yardımcımız sayın Halil Avşar Kafileyi Sabiha Gökçen VİP salonunda karşılayacak

Şalpazarı Şehit ve Gazi yakınları gezi programı dolu dolu 3 gün boyunca devam edecek ve İstanbul da ki programın 2. Gününde akşam yemeği hemen akabinde Şehitlerimiz için okunacak Kuran tilavetinden sonra Bu vatanı kurtarmak için canlarını ve kanlarını veren ecdatlarımızın kanlarıyla sulanan Çanakkale savaşlarının yaşandığı Çanakkale Şehitlik ziyaretine hareket edilecek. Çanakkale ye gelen kafileyi Kültür Turizm müdürlüğü tarafından organize edildi. MüAdürlük kafileye burada sabah kahvaltısı sunumunda bulunacak.

PROGRAMI...

17 KASIM ÇARŞAMBA
*11.30 Sabiha Gökçen Karşılama
*13.00 Valide Sultan Gemisi-Özgürlük Demokrasi Adası Ziyareti
*18.00 Akşam Yemeği- Üsküdar Yaşam Merkezi
*19.00 Çamlıca Camii
*21.00 Konaklama
18 KASIM PERŞEMBE
*09.00 Tarihi Yarımada Gezisi
  ** Ayasofya, Sultanahmet, Fetih 1453,  Eyüpsultan,  Edirnekapı Şehitliği
*13.00 Öğle Yemeği, 
*16.00 Çamlıca Kulesi
*19.00 Akşam Yemeği-Mavi Salon (Katılımlı Davetli Program)
*23.00 Konaklama Tesisi
19 KASIM CUMA
*01.30 Çanakkale Hareket
*06.30 Gelibolu Kahvaltı
*08.00/13.00 Şehitlik ziyaretleri
*21.00 Sabiha Gökçen Trabzon’a Uğurlama
Koordinasyon;
*Hasan Keskin-Şalpazarı Eğitim KST Derneği Başkanı
*Kemal Türkmen- Şalpazarı İHL Md./Bşk. V.
*Necati Selvitop-Şehit Aileleri Der. Bşk. V
*Şalpazarı Eğitim KST Derneği Yönetim Kurulu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.