Şalpazarı Kafilesi Havaalanında İstanbul Vali Yardımcısı Halil Avşar Tarafından Çiçeklerle Karşılandı

Şalpazarı  Kafilesi Havaalanında  İstanbul Vali Yardımcısı Halil Avşar Tarafından  Çiçeklerle Karşılandı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
18 Kasım 2021 Perşembe 08:06

Merkezi İstanbul’da bulunan Trabzon Şalpazarı Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin yönetim kurulu üyeleri ve İstanbul Şehit Aileleri Derneği genel Başkan Yardımcısı Necati Selvitop sivil toplum üyelerinin katkılarıyla doğup büyüdüğü Şalpazarı İlçesini unutmayarak her yıl yeni yeni projeler üreterek İlçesini tanınmasına önderlik yapıyorlar.

Ailelerin zamanlarından çalarak yine büyük bir etkinliğe imza attılar. Dernek Başkan yardımcısı Kemal Türkmen başkanlığında 3 günlük gezi programının Şalpazarı ayağından hareket edilerek İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına inen kafileyi bir dönem Çarşıbaşı Kaymakamlığı yapan daha sonra Adana Büyükşehir Belediye Başkan yardımcılı görevinde bulunduğu sırada Şalpazarı’na araç yardımında bulunmasının ardından Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız tarafından hemşerilik beratıyla onurlandırdığı ve İstanbul Vali yardımcısı ve Havalimanlarından sorumlu vali yardımcısı Halil Avşar  Sabiha Gökçen Havaalanından vipten sağladığı hizmet sonrasında Şalpazarı’lı Hemşerilerini ev sahibi olarak çiçekle karşılayarak onlarla hasbihal yaparak hasret giderdi.

Trabzon’dan gelen Şalpazarı Şehit ve Gazi yakınlarının ekibi hızlıca Havalimanından konaklayacakları otele eşyalarını bırakarak Üsküdar Belediye Başkanı İlçemizin önde gelen değerlerimiz Av. Hilmi Türkmen  tarafından gezi amaçlı yaptırılan gemiyle kafile Yassıada müze ziyaretini tamamlayarak akşam saat;18. Sularında Üsküdar meydanında kendilerini bekleyen otobüse topluca binilerek Şalpazarımızın bir başka değeri sayılan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırımı da ziyaret ederek hoş ve duygu dolu  anlar yaşandı. Akabinde geziye katılan kafile konaklayacakları İstanbul’da bulunan Şalpazarılı değerimizin  otelinde dinlenerek bir sonraki program için istitrat ettiler.

NOT:Geziye ile ilgili ilerleyen günlerde daha detaylı güncellemeler yapılacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.