Selvitop Katıldığı Saha Çalışmalarında Seçmenlere Projelerini Anlatıyor

Selvitop Katıldığı Saha Çalışmalarında Seçmenlere Projelerini Anlatıyor
Trabzon Haber
Trabzon Haber
13 Ocak 2024 Cumartesi 16:41

Yurdumuz genelinde olduğu gibi 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerine yaklaştığımız bu günlerde Şalpazarı İlçesindeki seçmenlerin seçim zamanında sıkça görmeye alıştıkları İlçe Belediye Başkan adaylıkları sah çalışmalarında bu yıl bir başka güzel karelere tanıklık yapıyor Şalpazarı İlçemiz. Şalpazarı’nda belki de bir ilke imza atan Parti teşkilatı olmayan ancak bireysel çabalarıyla beraber önce Şalpazarı’na BBP İlçe binası ve çalışma alanı kazandıran Necati Selvitop hatırlanacağı gibi  30 Ağustos 2023 tarihinde kültür şenliği havasında Şalpazarı İlçesine davet ettiği BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Şalpazarı Belediye Başkan adayımız bizim partiden Necati Selvitop demişti.

Selvitop İlçeyi Ayağa Kaldıracak Projelerle Sahaya İndi; Şalpazarı BBP Belediye Başkanı adayı olarak açıklanmasın ardan genç dinamik saha çalışmalarına alışkın oluşturduğu ekip arkadaşlarıyla beraber İlçeye bağlı 30 mahallede seçim çalışmalarına devam ediyor.

 İlçe ve Taşra halkı da Necati Bayağı Yol Aldı Diyor; Katıldığımız bazı dost sohbetleri cenazelerde buna benzer etkinliklerde kalabalık gruplarından duyumlara göre Başkan adayı Selvitop ekibini kurmuş saha  çalışmalarını yürütüyor. İlçeye bağlı kalabalık olarak halkın bulunduğu toplu alanlara konuk olarak yanında getirdiği ikramları da onlarla paylaşarak beraber çalışma yol arkadaşlarının da projelerin hazırlanmış bazı çalışmaları katıldığı İlçe halkına anlatarak onlardan 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimler için destek istiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.