Barış Öztürk, Cumhur İttifakı'nın Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Olarak açıklandı

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde doğan ve eğitim hayatını tamamladıktan sonra başarılı bir iş hayatına adım atan Barış Öztürk, şimdi Cumhur İttifakı'nın Beşikdüzü Belediye Başkan adayı olarak seçmenlerin karşısına çıkıyor.

Barış Öztürk, Cumhur İttifakı'nın Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Olarak açıklandı
Abdulkadir ŞEKER
Abdulkadir ŞEKER
23 Ocak 2024 Salı 20:15

1976 yılında Trabzon Beşikdüzü'nde dünyaya gelen ve eğitimini Trabzon'da tamamlayan Öztürk, İstanbul Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2003-2007 yılları arasında ithalatçı bir firmada çalışarak sektörde deneyim kazanmış ve birçok mobilya üretim tesisi planlamasına öncülük etmiştir. 2007 yılında kendi işine atılarak Türkiye'nin birçok iline ve 20'den fazla ülkeye Mobilya Folyaları ve Endüstriyel Mobilya Tutkalları ihraç eden bir işletme sahibi olmuştur.

Ayrıca, 2014-2018 yılları arasında Orman Mühendisleri Odası yönetim kurulu üyeliği görevini başarıyla sürdüren Öztürk, hem ticaret hem de sivil toplum kuruluşlarıyla olan bu deneyimini Beşikdüzü ilçesine hizmet etme arzusuyla birleştirmiştir.

Siyasi kariyerine genç yaşlarda atılan Barış Öztürk, 1999-2001 yılları arasında Sarıyer Ülkü Ocakları başkanlığı yapmış ve 2017'den itibaren MHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini aktif olarak sürdürmektedir.

Barış Öztürk, Cumhur İttifakı'nın Beşikdüzü Belediye Başkan adayı olarak, zengin iş geçmişi, sivil toplum deneyimi ve siyasi birikimiyle ilçenin kalkınması ve gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Seçmenlere seslenen Öztürk, yerel yönetimde şeffaf, katılımcı ve etkili bir yönetim anlayışıyla Beşikdüzü'nü daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi amaçlıyor.


Etiketler; #Barış Öztürk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.