Vatandaş fırtınanın uçurduğu çatının altında kalmaktan son anda kurtuldu

Vatandaş fırtınanın uçurduğu çatının altında kalmaktan son anda kurtuldu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
27 Kasım 2023 Pazartesi 08:07

Yurdumuz genelinde etkili olan fırtına Trabzon’a bağlı Şalpazarı İlçesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan binanın çatısı şiddetli rüzgarın etkisiyle koptu.

Aşırı rüzgar çıktığı sırada evinde cep telefonuyla video çektiği sırada binanın üzerinden kopan çatı Şalpazarı Beşikdüzü Karayolu üzerinde seyreden bir otomobilin üzerine düşmekten son anda kurtulurken bir yaya da balkonlardan bağırmalar sonuç geriye çekildiği sırada uçan çatı park halindeki bir başka araca isabet etti.

Rüzgarın etkisiyle İlçe merkezinin bir bölümü ve İlçeye bağlı mahallerde elektrik kesintisi devam ediyor gelen bilgilere göre çok direklerin kırıldığı ve devrildiği bilgisi geldiğini belirtiyorlar.

Çatıları uçurdu. Aşırı fırtınadan dolayı İlçeye bağlı yüksek mahallerde elektrikler kesik ekipler çalışmalara devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.