Trabzon Valisi Aziz Yıldırım Sürmene Yangın Bölgesinde

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım Sürmene  Yangın Bölgesinde
Trabzon Haber
Trabzon Haber
27 Kasım 2023 Pazartesi 08:14

Trabzon’un Ortahisar, Maçka, Tonya, Yomra ve Sürmene ilçeleri başta olmak üzere 10’un üzerinde noktada orman, örtü, trafo ve ev yangınları çıktı. Şiddetli rüzgârın etkisiyle birçok yangının yaşandığı şehirde akşam saatlerinde Sürmene ilçesi, Yeniay mahallesi Baştımar mevkiinde çıkan yangında 40 arı kovanının ve bir evin yandığı öğrenildi. Çıkan yangının ardından itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. İlk belirlemelere göre yangında herhangi bir can kaybı olmadı.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım yangın bölgesine giderek orada bulunan görevlilerden bilgi alarak Basın ile bu bilgileri paylaştı. Tedbir amaçlı 17 evin boşaltıldığını bu evlerde kalanların da yakınlarının ve İlçe merkezinde bulunan kendi evlerine gittiğini bize bir talep geldiğinde bizlerde gereken yardımlarda bulunacağız. İlerleyen saatlerde yağmur geleceği belirtiliyor Yangın söndürme ekipleri de var güçleriyle yangına müdahaleye devam ediyorlar tek tesellimiz can kaybının olmamasıdır dedi.

Haber Kaynağı; Sürmene Haber Sosyal Medya sayfasına teşekkür ederiz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.