Mustafa Uzuner Vefatının 18. yılında anıldı

Mustafa Uzuner için Beşikdüzü İlçesi Çakmak Camii’nde ruhuna hitaben Kur’an-ı Kerim okutuldu.

Mustafa Uzuner Vefatının 18. yılında anıldı
Abdulkadir ŞEKER
Abdulkadir ŞEKER
27 Kasım 2023 Pazartesi 18:19

Milliyetçi Hareket Partisi yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı, Ankara milletvekili Sadir Durmaz'ın okul ve iş arkadaşı rahmetli Mustafa Uzuner için aileye yakınlığı ve uzun yıllara dayanan muhabbeti vesilesiyle Beşikdüzü İlçesi Çakmak Camii’nde ruhuna hitaben Kur’an-ı Kerim okutuldu.

Mustafa Uzuner’in kardeşi Hasan Uzuner gazetemize yaptığı açıklamada, “Sayın vekilimizin bize göstermiş olduğu bu ilgi ve alakadan ziyadesiyle memnun kaldık. Kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz “ dedi.

Yeğeni Serhan Uzuner ise, “Rahmetli amcam bize her zaman örnek olmuş bir insandı. Vefatının üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen partimiz ve sevenleri tarafından daima hatırlanması bizim için büyük bir onurdur. Biz de onun göstermiş olduğu yoldan ilerlemeye devam ediyoruz. Sayın genel başkan yardımcımıza bu vesileyle teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz” şeklinde konuştu. Hasan ve Serhan Uzuner, son söz olarak merhuma Allah’tan rahmet, aile efradına ve yakınlarına başsağlığı dileriz dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.