Trabzon’da deniz kenarında fotoğraf çektirmek isterken dalgalara kapılan 2 gencin kimliği belirlendi

Trabzon’da deniz kenarında fotoğraf çektirmek isterken dalgalara kapılan 2 gencin kimliği belirlendi

Trabzon’da deniz kenarında fotoğraf çektirmek isterken dalgalara kapılan 2 gencin kimliği belirlendi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
28 Kasım 2023 Salı 09:17

Trabzon Beşikdüzü ilçesi Liman mevkiine fotoğraf çektirmek için giden iki genç kayalıklarda otururken aniden gelen dalga ile deniz suyuna kapıldılar.

Edinilen bilgilere göre, Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi limanında fotoğraf çektirmek için gelen 15 ile 16  yaşlarında lise öğrencilerinin oldukları sanılan iki genç aniden gelen dalgalara kapılarak gözden kayboldular.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar, AFAD, emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kurtarma çalışmaları yoğun dalgalar sebebiyle güçlükle sürdürülüyor.

Acı Haberi Alır Almaz Kaza Yerine Ulaştık

Beşikdüzü Liman mevkiindeki Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı Balık adamlarının deniz dibine akşam olana kadar aramalar sürdü ancak ara ara gelen dev dalgalardan dolayı ve havanın kararmasıyla arama sabah saatlerinde yeniden başlatılması için Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan kriz merkezi İlçe Kaymakamlığı ve İl idarecileri nezdinde sürdürülüyor.

Öğrencilerin Kimlikleri Belirlendi

Beşikdüzü ilçesinde bugün liman mevkiinde fırtınada oluşan dev dalgalara karşı fotoğraf çekmek isterken dalgalara kapılarak kaybolan 2 gencin kimliği belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Beşikdüzü ilçesi Liman mevkiine fotoğraf çektirmek için giden iki genç kayalıklarda otururken aniden gelen dalga ile deniz suyuna kapıldılar. Öğrenci oldukları öğrenilen iki genç aniden gözden kaybolurken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar, AFAD, Emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kayıp gençleri bulmak için çalışma başlatılırken, kayıp gençlerin 16 yaşındaki Beşikdüzü İMKB Fen Lisesi öğrencileri Emir Berke Aşık ile arkadaşı Uğurcan Korkmaz olduğu belirlendi. Gençlerin yatılı kaldıkları okuldan öğleden sonra ayrıldıkları ve bir daha dönmedikleri tespit edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.