Sürmene (BEACH VOLLEYBALL) Turnuvası Başladı...

Sürmene (BEACH VOLLEYBALL) Turnuvası Başladı...
Trabzon Haber
Trabzon Haber
18 Ağustos 2022 Perşembe 22:08

Sürmene'li gençlerin organize ettiği Turnuva Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ,Sürmene AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Sürmene Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aydın,Sürmene Trabzon Taraftarlar Derneği başkanı Kemal Abdioğlu ve vatandaşların katılımıyla turnuva başladı.

Turnuvayı organize edene gençlerden Oğuzhan Dilber "Gençlerimizi ve sayın Sürmene halkının bu tarz etkinliklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum inşallah ardı arkası kesilmez ve bu tarz etkinliklerin olmasına sebebiyet veren herkese çok teşekkürlerimi iletiyorum"dedi.

Turnuvanın ilk müsakabası 18:00'da Zarha TEAM & Kefeli Spor arasında oldu Zarha TEAM 21-5 ve 21-12 lik setlerle rakibini yendi.

İkinci müsabakada ise 19:00'da Anger TEAM - Sürmene Trabzon Taraftarlar Derneği karşı karşıya geldi . Karşılaşmayı 21-14 ve 21-8 lik setlerle Sürmene Trabzon Taraftarlar Derneği kazandı.

Üçüncü müsabaka ise 20:00'da Sürmene Belediyesi - Filenin Efeleri karşı karşıya geldi. Filenin Efeleri Sürmene Belediyesini 21-8 ve 21-11 lik sonuçlarla yendi.

Haber Kaynağı;Salim Sarıkoç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.