YILMAZ BİR DÖNEM ARADAN SONRA  38 OY FARKIYLA YENİDEN BAŞKAN

YILMAZ BİR DÖNEM ARADAN SONRA  38 OY FARKIYLA YENİDEN BAŞKAN

YILMAZ BİR DÖNEM ARADAN SONRA  38 OY FARKIYLA YENİDEN BAŞKAN
Trabzon Haber
Trabzon Haber
12 Mart 2022 Cumartesi 12:50

Trabzon Şalpazarı Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurul Toplantısı Şalpazarı’nda bulunan  bir düğün salonunda bugün   Saat 11.00’da başladı. Yoğun katılımla gerçekleşen kongrede mevcut Esnaf Odası Başkanı Barış Ayaz geçmiş dönem de girmiş olduğu seçimi bir oy farkla önceki Başkan adayı olan Murat Yılmaz’dan görevi alarak bir dönem görev yapmıştı bu gün gerçekleşen kongrede yine eski Başkan adayları karşı karşıya geldi.

Adaylar oy kullanma saati gelmeden oy kullanılacak salona gelerek seçim öncesinde kazana Şalpazarı olsun dediler. Murat Yılmaz ile Barış Ayaz yarıştı. Yoğun katılımın sonucunda ”Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni  başkanı 1 oyla kaybettiği Başkanlığı 38 o fark ile bir dönem aradan sonra tekrar aldı.

Mevcut Başkan Barış Ayaz 141 oy alırken yeni Başkan Murat Yılmaz 179 oy aldı ve  salondaki sayım sonuçlarından sonra Ayaz yeni başkan Murat Yılmaz’ı tebrik ederek salondan ayrıldı.

Trabzon Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlar odası 2022 Olağan genel kurul toplantısı  kurulunda yapılan seçimlerde 349 üyeden 321 oy kullanılırken oyların adaylara dağılımı ise Murat Yılmaz 179, Barış Ayaz 141 oy aldı 11 oy da geçersiz olarak sayıldı.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

1-Ali Özdin

2-Kadem Tok

3-Bahri Durmuş

4-Mehmet Kara

5-Faruk Demirbaş

6-Mustafa Muhçu

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

1-Şentürk Usta

2-Ali Osman Gülay

3-Yaşar Karagöz

4-Kadir Akgün

5-Aydın Kuru

6-Ali Gülbahar

7-Ali Kemal Çömezoğlu

Denetim Kurulu Asil Üyeler

1-Recep Demirtürk

2-Ferhat Atalar

3-Ömer Yazıcı

Denetim Kurulu Yedek Üyeler

1-Mehmet Dikçe

2-Erhan Şahin

3-Kenan Yılmaz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.