Sosyal Medyada 2 Gündür Gözükmeyince Yakınları Harekete Geçti

Sosyal Medyada 2 Gündür Gözükmeyince Yakınları Harekete Geçti
Trabzon Haber
Trabzon Haber
12 Mart 2022 Cumartesi 13:33

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Fidanbaşı mahallesi sakinlerinden merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Dernek Başkanı Hasan Keskin’in amca oğlu 1963 doğumlu 59 yaşında 1 evlat babası Hasan Keskin  bu sabah saat,08.00 evinde ölü bulundu.

Sosyal Medyada 2 Gündür Gözükmeyince Yakınları Harekete Geçti

.

Alınan bilgilere göre Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Fidanbaşı mahallesinde bir yıldır ikamet eden Hasan Keskin’den yakınları 2 gündür  Bölgede etkili olan kar yağışından ve ikamet ettiği mahallesinden kullanmış olduğu sosyal medya sayfasına aktif olarak paylaşım yapmadığını fark eden İstanbul’da bulunan yakınları telefonla Keskin’in kendisini aradılar yine ulaşamadılar.

  Şalpazarı Fidanbaşı mahallesinde bulunan emekli polis Osman Sarı’ya ulaşarak Keskin’den haber bilmesini istediler. Osman Sarı iki gündür etkili olan karda ilerleyerek Keskin’in evine ulaştı ancak kapıyı çaldı kapı yine açılmayınca yan taraftaki pencereden içeri giren emekli Polis Osman Sarı cansız halde yatan Hasan Keskini bulunca önce Mahalle muhtarına ulaştı. Muhtar da  Şalpazarı İlçe Jandarmayı arayarak bilgi verdi.

Bölgemizde etkili olan kar yağışından olayın yaşandığı Fidanbaşı mahallesine 60 cm kar yağdığını belirten Muhtar Muhammet Sarı yolun açılması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Şalpazarı İlçe Belediyesini aramasın akabinde yol açma çalışmaları  yapılmasıyla beraber Olay yeri Jandarma ekibi de  saat 12.00 sularında olay mahalline ulaştı. Olay yeri ekibi soruşturma başlattı.

Merhumun bu son paylaşımı oldu Hasan Keskin 9 Mart, 06:46  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.