HASAN KESKİN FİDANBAŞI MAHALLESİNDE EBEDİYETE UĞURLANDI

HASAN KESKİN FİDANBAŞI MAHALLESİNDE EBEDİYETE UĞURLANDI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
13 Mart 2022 Pazar 16:25

Trabzon  Şalpazarı ilçesinde dün sabah saatlerinde acı haber geldi. İlçenin Fidanbaşı köyünde ikamet eden Hasan Keskin dün sabah saatlerinde evinde ölü bulundu.

Keskin’in 2 gündür sosyal medyada paylaşım yapmadığını gören yakınları, telefonla kendisine ulaşmaya çalıştılar. Çabalarından sonuç alamayınca da köydeki komşularına ulaşarak evi kontrol etmesini rica etti. Eve giden komşuları kapıyı çalıp sonuç alamayınca pencereden eve girdi ve acı manzara ile karşılaştı.Önce muhtatara sonra jandarma ekiplerine haber verildi. Kar nedeniyle kapanan yollar belediye ekiplerinin çabası ile açılarak ekiplerin olay yerine ulaşması sağlandı.

Evinde vefat eden Hasan Keskin’in cansız bedenine ulaşan ekipler  tarafından yapılan resmi işlemlerin ardından Trabzon Adli Tıp kurumuna kaldırılan Keskin'in cenazesi bu sabah itibariyle otopsi ardından yakınlarına teslim edilmesinin ardından Fidanbaşı mahallesi merkez Camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazın ardından aynı yerde bulunan asri mezalıkta ebediyete uğurlandı.

Merhumun cenaze merasimine Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Merhum ile aynı ismi taşıyan Şalpazarı Eğtim Kültür Sanat ve Turizm Dernek Başkanı Hasan Keskin. Fidanbaşı Kültür Sanat Dernek Başkanı Salih Kanbut  ve mahalle sakinleri dostları katıldılar. Merhum Hassan Keskin 59 yaşında 1 evlat babasıdır. Olay ile alakalı soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.