Çocuklar Duyması'nda Sultan İsmi İle Oynayan Vakfıkebir'li Kızımız Üzdü

Çocuklar Duyması'nda Sultan İsmi İle Oynayan Vakfıkebir'li Kızımız Üzdü
Trabzon Haber
Trabzon Haber
01 Ekim 2023 Pazar 20:15

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Trabzonlu ünlü sanatçı Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti.

Trabzonlu İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü,polis ekipleri bu sabah aldıkları bir ihbar üzerine Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda bir kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

T24'ün haberine göre yapılan incelemede yaşamına son verdiği iddia edilen kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu anlaşıldı. Fettahoğlu'nun hayatını kaybetmesi, doğum günü ile aynı güne denk geldi. Ünlü oyuncu doğum günü olan 26 Eylül'de hayatını kaybetti. Fettoğlu, 5 gün önce de sosyal medya hesabından #yaşamısevbedenikoru etiketiyle fotoğrafını paylaşmıştı.

Seda Fettahoğlu kimdir? Seda Fettahoğlu nerelidir?

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon Vakfıkebir'de doğdu. Trabzon Anadolu Lisesi'ni 1997 senesinde bitiren Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2002'de mezun oldu. Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanında seslendirme de yapıyordu. İstanbul Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda rol alan başarılı oyuncu Seda Fettahoğlu, son olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil olmuştu. Seda Fettahoğlu’nun Babası Trabzon Vakfıkebirli eski diş hekimi Osman Fettahoğlu olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.