OTOMOBİLİN 300 METRELİK UÇURUMA YUVARLANMASI SONUCU 1 KİŞİ ÖLDÜ

OTOMOBİLİN 300 METRELİK UÇURUMA YUVARLANMASI SONUCU 1 KİŞİ ÖLDÜ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
21 Eylül 2022 Çarşamba 21:21

Trabzon Vakfıkebir İlçesi Ballı Mahallesini Karadağ yaylasına bağlayan yol güzergahında hususi aracın 300 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre gece saat 2.30 sularında Maruf Z. yönetimindeki hususi aracın Ballı mahallesi Karadağ yayla yolu güzergâhından 300 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu araç sürücüsü Maruf Z. olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza, aracın SOS sisteminin 112’ye ihbar vermesi ile anlaşıldı. Daha sonra Ballı mahallesindeki vatandaşların aracın yuvarlanma seslerini duymaları sonrası olay yerine giden vatandaşlar Maruf Z. cansız bedenine ulaştılar. Jandarma ve 112 ekipleri olay yerine sevk edildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Haber kaynağı;Büyükliman Postası

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.