Tarihi Yerlerini  Görmek İçin Gelmeye Kalktığım İl Emrine  Kaymakam Olarak Atandım

Tarihi Yerlerini  Görmek İçin Gelmeye Kalktığım İl Emrine  Kaymakam Olarak Atandım
Trabzon Haber
Trabzon Haber
22 Eylül 2022 Perşembe 17:00

Başkan Gelleci kısa adı BGC olarak yazılan Cemiyet hakkında Çarşıbaşı Kaymakamı İsmail Koçdoğan’a bilgilendirmelerde bulundu. Cemiyetin Bölge genelindeki yaptığı önemli çalışmalar hakkında Kaymakam Özdoğan’a anlattı yapılan çalışmaları.

Yurdumuz genelinde İl merkezi dışında 14 Şubat 2006 yılında İlçeler bazında 4.cü olan merkezi Trabzon Vakfıkebir de bulunan Türkiye’de bir ilk olarak Büyükliman havzası diye adlandırılan Trabzon. Giresun illerinde bulunan  5’er İlçesindeki Basın Yayın mensuplarını barındıran tek cemiyet olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ve beraberindekilerden Mehmet Bülent Alp, Mustafa Özcan ve Salih Oğuz Yüksek geçtiğimiz günlerde Çarşıbaşı Kaymakamlığına atanan İsmail Koçdoğan’a Cemiyet olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  

Tarihi Yerlerini  Görmek İçin Gelmeye Kalktığım İl Emrine  Kaymakam Olarak Atandım; Merkezi Trabzon Vakfıkebir de bulunan BGC Genel Sekreteri Mehmet Bülent Alp  Çarşıbaşı Kaymakamı olarak  atanan aslen Kırıkkale’li olan Kaymakam İsmail Koçdoğan’a Sayın Kaymakamım Karadeniz’i ve Trabzon’u nasıl buldunuz diye sorması üzerine  Kaymakam Koçdoğan hep hayalimde Trabzon’un tarihi ve kültürel yerlerini gezmeyi istemişimdir. Eylül ayı içerisinde Trabzon’a tatile gelmek istiyordum Trabzon Çarşıbaşı’na Kaymakam olarak atandım benim için bundan daha güzel ne olabilir. İlçe halkı ve İl genelinde halk çok sıcak kanlı boş vakitlerimde hayalimde olan Trabzon’un tarihi birkaç yerini gezme fırsatım oldu hafta sonlarında tabi Trabzon’a gelip de Trabzonspor maçlarına gitmeden olmaz stattaki o atmosferi yaşamak futbolcuları yakından görmek kadar güzel bir duygu yok diyerek Çarşıbaşı’nda güzel hizmetlere imza atarak buradan ayrılmak istiyorum ded

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.