Giriş Ücreti Değil, Hizmet Bedeli Alıyorlar

Giriş Ücreti Değil, Hizmet Bedeli Alıyorlar Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde bulunan, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Saklı Cennet Restaurant ve Plaj Tesisleri yaz sezonu öncesi hazırlıklarını tamamladı. Plajda verilen hizmetler için alınan ücrete çok cüzi bir miktar zam yapacaklarını belirten işletme sahipleri, “Giriş ücreti değil, sadece verdiğimiz hizmetin bedelini tahsil ediyoruz” dediler.

Giriş Ücreti Değil, Hizmet Bedeli Alıyorlar
Trabzon Haber
Trabzon Haber
07 Haziran 2022 Salı 14:54

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde bulunan, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Saklı Cennet Restaurant ve Plaj Tesisleri yaz sezonu öncesi hazırlıklarını tamamladı. Plajda verilen hizmetler için alınan ücrete çok cüzi bir miktar zam yapacaklarını belirten işletme sahipleri, “Giriş ücreti değil, sadece verdiğimiz hizmetin bedelini tahsil ediyoruz” dediler.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Turizm İşletme Belgesi verilen ve Karadeniz Bölgesi’nin en iyi plaj tesislerinden birine sahip olan Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesindeki Saklı Cennet Restaurant ve Plajı yeni sezona hazır.

İşletme sahibi Abdul Zihni, hem ilçe hem de bölge turizmi açısından çok büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Turizm İşletme Belgesini almak için büyük bir mücadele verdik. Sonunda Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından plajımıza Turizm İşletme Belgesi verilmiştir. Böylece kalitemiz de tescillenmiştir. Hem bizi tercih ederek bu belgeyi almamıza vesile olan bütün müşterilerimize, hem de yetkili kurum ve kişilere çok teşekkür ediyoruz. Bölge insanına ve Trabzon turizmine en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Şu anda 5 serender, 3 adet 2+1 ve 2 adet de 1+1 konaklama evlerimiz müşterilerimizin hizmetine sunulmaya hazır. Çoğu rezerve edilmiş durumda zaten.” dedi.

BURADA BİR HİZMET ÜRETİLİYOR

Zihni, plaja girişte alınan ücretin bir giriş ücreti değil hizmet bedeli olduğunu belirterek, “Denize giren vatandaşlarımız burada temizlik için su, duş, can kurtaran, lavabo, giysi kabini gibi hizmetlerden faydalanıyor. Suyun litre fiyatı herkesin bilgisindedir. Verdiğimiz diğer hizmetlerin de bir bedeli olmalı diye düşünüyorum. O lavabolar, giysi kabinleri her gün temizleniyor. Bunlar için insanlar çalışıyor. Ek ücretleri de şezlong ve şemsiye için alıyoruz. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin, hangi plajına giderseniz gidin verilen hizmetin karşılığı mutlaka alınır. Bu böyledir.” diye konuştu.

Haber Kaynağı;Ts.61

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.