TONYA MESLEK YÜKSEK OKULUNA SIFIR ATIK BELGESİ

BELGESİ

TONYA MESLEK YÜKSEK OKULUNA SIFIR ATIK BELGESİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
13 Haziran 2022 Pazartesi 08:16

Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu (MYO), daha önce almaya hak kazandığı "Sıfır Atık Belgesi"ni Trabzon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Uğur Korkmaz’ın elinden aldı.

Belgeyi MYO Müdürü İlyas Ün alırken, “Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu olarak, sıfır atık konusuna büyük önem veriyoruz. Üniversitemizin Sıfır Atık Koordinatörlüğü öncülüğünde Tonya Meslek Yüksekokulumuzda atıkların geri dönüşümü ile israfın önüne geçmek, kaynakları tekrar kullanılabilir hale getirmek ve ekonomiye kazandırmak amacıyla sıfır atık projesini gerçekleştirdik. Tonya Meslek Yüksekokulu olarak, sıfır atık konusunda belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için yaptığımız çalışmalar neticesinde Trabzon Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından temel seviye ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı hak kazandık. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Kaynağı:Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.