Trabzon Valisi Ustaoğlu Tonya Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Trabzon Valisi Ustaoğlu Tonya Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
07 Ağustos 2023 Pazartesi 00:36

Trabzon Tonya’ya tek kişilik odalardan oluşan 50 yatak kapasiteli, istendiğinde yüz yatak kapasitesine çıkartılabilecek olan 9300 metre kare alan üzerine inşa edilen modern bir devlet hastanesi yapılıyor. 

Belediye Başkanı Osman Beşel’in ve AK Parti Trabzon Eski Milletvekili Avukat Salih Cora’nın girişimleri ile yatırım programına alınarak yapımına başlanan Tonya Devlet Hastanesi tamamlanma aşamasına geldi. 

Trabzon Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu ve Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA, yapımında sona gelinen yeni Tonya Devlet Hastanesi’ni ziyaret ettiler ve hastane yönetiminden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Yakın zamanda faaliyete girecek olan 50 yatak kapasiteli Tonya Devlet Hastanesinin, hizmete geçtiğinde sadece Tonya’ya değil Çayırbağı, Düzköy ve hatta Kürtün ilçelerine de hizmet verecek önemli bir sağlık yatırımı olduğunu belirten Vali İsmail Ustaoğlu “İlçemize ve ilimize şimdiden hayırlı olsun” dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.