Yavuz ASM Hizmete Girdi

Yavuz ASM Hizmete Girdi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
06 Haziran 2024 Perşembe 07:27

Doğu Karadeniz’in en büyük mahallelerinden biri olan Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesine bağlı Yavuz Mahallesi ve çevre mahallelere hizmet verecek olan Yavuz Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

Trabzon Çarşıbaşı Yavuz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi açılışına Trabzon Valisi Aziz Yıldırım,  Çarşıbaşı Kaymakamı Ömer Uysal,  Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş,  Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü,  İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, İl Müftüsü  Selami Aydın, Yavuz Muhtarı Mustafa Aydın, ilçe daire amirleri,  siyasi parti ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Hizmet verecek yerlerin bir an önce faaliyete geçmesi için emek veren herkese teşekkürlerini ileten Vali Yıldırım, “Bir hizmetin yürütülebilmesi için mekân inşa edileceği zaman devletimiz hiçbir fedakârlıktan kaçınmaz. Bütün mesele oranın ön görülen sürede bitirilmesi ve hizmete geçmesidir. Bundan dolayıdır ki işlerin düzgün ve zamanında yapılması bizleri son derece mutlu ediyor. İnsanımız bugünden itibaren Çarşıbaşı Yavuz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezinden hizmet almaya başlayacaklar. Vatandaşımız hizmetlerin her zaman daha iyisine layıktır. Bizlerde gerek sağlık müdürlüğümüz, personelimiz ve diğer ilgili tüm kurumlarımızla birlikte hizmetin vatandaşlarımıza ulaştırılabilmesi için ellimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, ASM’yle ilgili teknik bilgiler ve inşaat süreciyle ilgili bilgiler verirken, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş de aile sağlığı merkezinin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Yıldırım açılış kurdelesini beraberindeki protokolle yaparken, kurdele kesiminden sonra Aile Sağlığı Merkezini gezerek bilgi aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.