Başkan seçildiğimde çizmem ve tulumumu giyip haftada bir gün işçilerimle çalışacağım

Başkan seçildiğimde çizmem ve tulumumu giyip haftada bir gün işçilerimle çalışacağım
Trabzon Haber
Trabzon Haber
01 Aralık 2023 Cuma 08:46

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Zemberek mahallesi sakinlerinden Doç. Dr. Mehmet Yıldızlar 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde Beşikdüzü Belediye Başkanlığı için CHP ‘den aday adaylığı açıklamasını Beşikdüzü CHP İlçe Başkanı Ahmet Kıran ve Partililerin hazır bulunduğu İlçe binasında Basın mensuplarına aday adaylığı açıklaması duyurusunda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Kıran, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katılımıyla düzenlediği basın toplantısında konuşan Doç. Dr. Mehmet Yıldızlar konuşmasını yaptığı sırada salonda bulunan partililer tarafından sık sık  alkışladı.  Yıldızlar  Belediye Başkan adayı olduğumda Beşikdüzü halkımızın Beşikdüzü’nü Halk ile beraber yöneteceğim.

Bunu Belediye Başkanı olduğum zaman yeni bir anlayış, yeni bir model olarak Beşikdüzü’ne değişimi yaratmak için yola çıkıyorum. Ben bir Beşikdüzü sevdalısıyım. Bana fırsat verirlerde Beşikdüzü Belediye Başkanı olursam makam kapısını ardına kadar açık tutarak halkım ile iç içe beraber sorunları çözeceğiz.

Haftada Bir Gün İşçimle Beraber Çalışacağım; Buradan siz değerli arkadaşlarım size şu sözü vermek istiyorum benim işçim hangi işi yapıyorsa bende haftada bir gün iş elbisemi tulumumu çizmemi giyerek akşama kadar o gün işçilerim ile çalışacağım.CHP Beşikdüzü Belediye Başkanlı aday adaylı için Basına açıklama da bulunan Doçent Doktor Mehmet Yıldızların açıklamasına Beşikdüzü CHP Belediye Meclis üyesi adayı eğitimci yazar Erdinç Kalay da katıldı.

Öncelikli Sorunlarımızı Belirledik; CHP Beşikdüzü Belediye Başkan aday adayı Doç. Dr. Mehmet Yıldızlar Basın karşısında yaptığı bilgilendirme toplantısını Beşikdüzü için ne yapsak azdır ancak ben buradaki sorunları biliyorum. Burada bulunan sorunları 11 ana başlıkla sizlere sunuyorum. Bu öncelikli sorunlarımız arasında yer alan 1-Şehrin zemin risk haritasının çıkartılması, 2-Yaşlılar yurdu, 3-Engelsiz kent, 4-Şehir hamamı, 5-Sinama ve tiyatro salonu, 6-Mahalle meclisi, 7-Dış cephe düzenlemesi, 8-Beşikdüzünü muhtarlarla beraber yönetme, 9-Kent konseyi oluşturmak, 10-Kadın yaşam merkezi, 11- Çocuk parkı ve halı saha gibi bir sürü projelerimiz ile beraber Beşikdüzü’nde değişim yapmaya ekip arkadaşlarım ile  hazırım.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçekten çok güven veriyorsunuz umarım başkanımız olursunuz - 5 ay önce
Gerçekten çok güven veriyorsunuz umarım başkan olursunuz