Eşinin Vefatından Bir Yıl Sonra Kendisi de Vefat Etti

Eşinin Vefatından Bir Yıl Sonra Kendisi de Vefat Etti
Trabzon Haber
Trabzon Haber
02 Nisan 2023 Pazar 02:18

Trabzon Dernekpazarı Kondu Mahallesinden Merhum İsmail Yıldız’ın Eşi, Hanife Yıldız 14 Nisan 2022 de vefat eden eşi İsmail Yıldız’ın hasretine bir yıl dayanabildi.

2022 Ramazan ayının ilk haftası toprağa koyduğu eşinin yanına bir yıl sonraki (29.03.2023) ramazan ayının ilk haftası kendisi de toprağa girdi.
İkamet ettiği İstanbul'daki çocuklarının yanında (28.03.2023) vefat eden Hanife Yıldız memlekete getirilerek  (29.03.2023) Merkez camii arkasında öğlen namazı sonrası Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinde eğitim Görevlisi olan oğlu İlyas’ın kıldırdığı cenaze namazı akabinde Mahalledeki aile kabristanında toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine de sabır dileriz.

Haber Kaynağı;Çaykara Gündem

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.