Furkan Başar, Bingöl Yedisu Kaymakamlığı’na atandı.

Furkan Başar, Bingöl Yedisu Kaymakamlığı’na atandı.
Trabzon Haber
Trabzon Haber
18 Ağustos 2022 Perşembe 22:00

Giresun’un Piraziz İlçesi Kaymakamı Oflu hemşerimiz Furkan Başar, Bingöl’ün Yedisu Kaymakamlığı görevine atandı.

Furkan Başar kimdir?

Aslen Oflu olan Furkan Başar, İstanbul’da doğdu. Orta öğrenimini Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesinde tamamladı. 2017 yılında Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 2017 yılında Maliye Bakanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak ilk görevine başladı. 2017 yılında İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2018 Mart ayında Tekirdağ Valiliğinde 106. Dönem Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kaymakam refikliği stajını Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yaptı. Akabinde sırasıyla Kütahya’nın Şaphane ve Hisarcık ilçelerinde vekalet stajını tamamladı. 2019 yazında İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığında üç ay süre ile dil eğitimi almış olup ardından teftiş stajını mülkiye başmüfettişi gözetiminde Manisa’da tamamladı. Yurt dışı stajı kapsamında İngiltere’de bulunan Manchester Metropolitan Üniversitesinde altı ay süre ile yabancı dil eğitimi aldı.

İçişleri Bakanlığının 11.09.2020 tarihli onayı ile Piraziz Kaymakamlığına atanan Furkan Başar, 12 Ağustos 2020 tarihli kararname ile Yedisu Kaymakamlığı görevine atandı.

Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.