90 LIK ÜÇ KARDEŞ 23 GÜN İÇERİSİNDE VEFAT ETTİ

90 LIK ÜÇ KARDEŞ 23 GÜN İÇERİSİNDE VEFAT ETTİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
04 Kasım 2022 Cuma 18:12

Trabzon  Of İlçesine bağlı  Uğurlu Mahallesi'nde 90 yaşlarındaki üç erkek kardeş 23 gün içerisinde vefat  etti.Trabzon  Of İlçesine bağlı  Uğurlu Mahallesi'nde ikamet eden Saruhan kardeşler birer yaş arayla dünyaya geldiler beraber yaşadılar beraber gurbete çıktılar yine beraber emekli olarak yurda dönene üç kardeş yine 23 gün içerisinde beraber yaşlandıkları dünyadan ebediyete de beraber göçtüler.

Hayatlarının büyük bir bölümünü birlikte geçiren ve birbirlerine olan bağlılıkları ile herkesin dikkatini çeken Ömer (92) ve Halim (93), Kemal Saruhan (90) babaları küçük yaşta vefat ettiği için erken yaşta gurbete atıldılar. Önce Türkiye'nin çeşitli illerinde kalaycılık yapan kardeşler, 1964 yılında birlikte Almanya'ya gittiler. Almanya'da 20 yıl kalan kardeşler daha sonra emekli olarak memleketlerine döndüler.

Haber Kaynağppı; Ofun sesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.