Hemşerimiz Alay Yazıcı, Giresun’un Şebinkarahisar Kaymakamlığı’na atandı.

Hemşerimiz Alay Yazıcı, Giresun’un Şebinkarahisar Kaymakamlığı’na atandı.
Trabzon Haber
Trabzon Haber
18 Ağustos 2022 Perşembe 21:55

12 Ağustos 22022 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Artvin’in Murgul Kaymakamı Oflu hemşerimiz Alay Yazıcı, Giresun’un Şebinkarahsar ilçesi kaymakamlığı görevine atandı.

Alay Yazıcı kimdir?

1991 yılında Of’ta doğan Yazıcı, ilk, orta ve lise öğrenimini Of’ta tamamladı. 2014 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Samsun Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde “Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı” olarak memuriyete başlayan Yazıcı, 2016 yılında açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanıp 105. Dönem Samsun Kaymakam Adayı olarak “Mülki İdare Amirliği” mesleğine intisap etti. Sarıkamış (Kars) ve Akhisar (Manisa) ilçelerinde kaymakam refikliği stajını tamamlayan Yazıcı, Han (Eskişehir) ilçesinde kaymakam vekilliği görevini yürüttü. Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajının ardından Leicester Üniversitesinde dil kursuna katılmak ve idari bakımdan incelemelerde bulunmak üzere 8 ay süreyle İngiltere'nin Leicester şehrinde bulundu. Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayıp sırasıyla Senirkent (Isparta) Kaymakamlığı ve Muş Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan Yazıcı, 20.08.2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Murgul Kaymakamı olarak atanmıştı. Kaymakam Alay Yazıcı, 12 Ağustos 2022 tarihli kararname ile Giresun Şebinkarahisar Kaymakamı olarak atandı.

Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.