Motosiklet Tutkunları, Sazalanı Yaylasında  Motosiklet Festivali için Gün Sayıyor.

Motosiklet Tutkunları, Sazalanı Yaylasında  Motosiklet Festivali için Gün Sayıyor.
Trabzon Haber
Trabzon Haber
05 Ağustos 2022 Cuma 07:54

Trabzon Motosiklet Derneği Rotasızlar 61 öncülüğünde gerçekleştirlecek olan motosiklet festivalinde ülkenin çeşitli yerlerinden çok sayıda motosiklet sevdalısı Sazalanında buluşacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından tarihleri 12-13-14 Ağustos olarak açıklanan ve ilki gerçekleşecek olan festivalde akrobasi gösterileri, halk oyunları, Canikdere Şelalesi gezisi, havai fişek gösterisi, yarışmalar ve konserler verilecek.

Sunuculuğunu Metin Çelik’in yapacağı festivalde Selçuk Balcı, Çağatay Yağız, Cengiz Selimoğlu, Hediye Ölmez, Kemal Karadeniz, Savaş Arslan, Ali Bulut, Hakan Günaydın, Kurtuluş Eyibil, Savaş Yakupoğlu, Umut Berberoğlu, Mesut Maşeroğlu ve İlknur Yakupoğlu sahne alacak. 

Festivali iple çektiklerini söyleyen Trabzon Motosiklet Derneği Rotasızlar 61 Başkanı Özgür Çelik, Tonya’nın bir marka olduğunu ifade ederek Sazalan’da yapılacak etkinliklerin Tonya turizmine büyük  katkı sağlayacağını ifade etti.

Çelik, ayrıca verdiği desteklerden dolayı AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya, Tonya Kaymakamı Muhammet İkis’e ve Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’e teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI; TONYANIN SÖZÜ-FOTO iNTERNET

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.