Yılmaz Güven Tazeledi

Yılmaz Güven Tazeledi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
28 Ocak 2023 Cumartesi 20:00

Trabzon Yomra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimleri bugün yapıldı. Mevcut Başkan İshak Yılmaz, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

4 adayın olduğu seçimlerde, 604 kişi oy kullandı. Kapalı usul yapılan seçimlerde büyük bir farkla başkan seçilen İshak Yılmaz, 466 Oy aldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongrede gündem maddeleri oylamaya sunularak kabul edildi. Gündem maddelerinden sonra seçime geçildi. Seçimlerde sandıktan İshak Yılmaz 466 oy, Hasan Alkan 65 oy, Kubilay Gümrükçü 44 oy, Gültekin Yılmaz Yıldırım ise 22 oy aldı. 7 oy geçersiz sayıldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Başkan İshak Yılmaz tebrikleri kabul etti. Yılmaz, “Abilerim, kardeşlerim, bir seçim süreci oldu. Herkes düzgün bir şekilde çalıştı ve gücünü gösterdi. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Sonucu hayırlı olur inşallah” dedi.

İshak Yılmaz’ın başkan olduğu yönetim kurulu listesi şöyle;

Yönetim Kurulu Asil üyeler

İshak Yılmaz Başkan

Yüksel Yılmaz

Seyfullah Yavuz

Adnan Sezgin

Celalettin Biliroğlu

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Burak Özdemir

Engin Korkmaz

Uğur Tiryaki

Cem İrtem

Şerif Sekmenoğlu

Denetim Kurulu Asil üyeler

Sinan Adakul

Mustafa Şahin

Denetim Kurulu Yedek Üyeler

Salih Kotan

Fatih Ayyıldız

Üst Kurul Temsilcileri

İshak Yılmaz

Yüksel Yılmaz

Seyfullah Yavuz

Üst Kurul Yedek Üyeler

Ali Köroğlu

Sefa Sağlam

Cihan Kartal


Haber Kaynağı; Yomra Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.