ÇOCUK TİYATROSUNDA SALON DOLDU TAŞTI

ÇOCUK TİYATROSUNDA SALON DOLDU TAŞTI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
08 Nisan 2023 Cumartesi 20:22

Trabzon Yomra artık kültür sanat programlarına ev sahipliği yapıyor. Yomra Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk tiyatrosu, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yomra Kültür Merkezi'nde icra edilen programda "Maşa ile Koca Ayı" isimli çocuk tiyatrosu sergilendi. Salonun tamamen dolduğu programda katılımcılar keyif dolu anlar yaşadı.



Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra'da kültür sanat etkinliklerine daha da hız vereceklerini söyledi. Yomralıların programa gösterdiği yoğun ilgiden çok memnun olduklarını kaydeden Bıyık, "Halkımızın bu tür programlara ihtiyacı var. Kültür Merkezini ilçemize kazandırdıktan sonra çok sayıda tiyatro programı düzenledik. Trabzon'un yeni merkezi olan ilçemiz kültür sanat faaliyetleri alanında da şehrimizin merkezi olacaktır" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.