Muhtar Adayı Hasan Uzuner Muhtar Olmadan Hizmete Başladı!

Beşikdüzü Ardıçatak Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Uzuner, Seçimlere Hazır

Muhtar Adayı Hasan Uzuner Muhtar Olmadan Hizmete Başladı!
Beşikdüzü Haber
Beşikdüzü Haber
15 Ekim 2023 Pazar 12:52

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesine bağlı Ardıçatak Mahallesi'nde, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde adaylığını açıklayan Hasan Uzuner, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

02.04.1964 tarihinde Beşikdüzü'nde dünyaya gelen Uzuner, ilk ve ortaokulu Şahmelik'te, lise öğrenimini Trabzon'da tamamladı. Memuriyet hayatına Kocaeli Gebze'de başlayan Uzuner, 2000 yılında tayinle birlikte Beşikdüzü TEDAŞ'a (Türkiye Elektrik Kurumu) geçti. Uzun yıllar burada çalıştıktan sonra 2010 yılında Karayolları 10. Bölge Müdürlüğüne geçiş yaptı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Uzuner, muhtarlık seçimlerinde mahalle sakinlerinin desteğini bekliyor. Uzuner, yaptığı açıklamada, "Mahallemizin sorunlarını çözmek ve vatandaşlarımızın refahını artırmak için muhtar adayı oldum. Seçim çalışmalarına başladık ve mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek sorunlarını dinliyoruz. Seçimlerde mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum" dedi.

Uzuner'in seçim projeleri arasında mahalleye yeni bir çocuk parkı yapmak, mahallenin yollarını yenilemek ve mahallede yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak yer alıyor.

Daha Seçilmeden Hizmete Başladı

Muhtar adayı Hasan Uzuner Ardıçatak Mahallesinde yıllardır tehlike saçan yol kenarlarına yaptığı girişimler sayesinde koruyucu bariyer getirterek çektirdi. Bu girişim ile köylülerinde beğenisini topladı. Ayrıca Uzuner mahallenin virajlı yollarına araçların bir birlerini görmeleri için ayna koydurdu.

Uzuner'in Seçim Projeleri:

  • Mahalleye yeni bir çocuk parkı yapmak
  • Mahallenin yollarını yenilemek
  • Mahallede yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak
  • Mahallenin su,elektrik,aydınlatma problemlerini gidermek
  • Mahalleye günlük otobüs seferleri düzenletmek

Uzuner'in Seçim Sloganlarından Birisi:

  • "Ardıçatak Mahallemiz için, hep birlikte çalışacağız!"
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.