CHP'nin yeni Trabzon İl Başkanı Bak Oldu

CHP'nin yeni Trabzon İl Başkanı Bak Oldu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
09 Ekim 2023 Pazartesi 00:01

Trabzon’da Cumhuriyet Halk Partisi'nin İl Başkanlığı kongresi gerçekleştirildi. 3 adayın yarıştığı seçimde kazanan ve yeni il başkanı olan Mustafa Bak oldu.

Mustafa Bak seçimin sona ermesinin ardından yaptığı açıklamada CHP'yi iktidara taşımak için çalışacaklarını söyledi. Bak şöyle konuştu; "Çok güzel bize yakışan bir kongre yaşadık İki arkadaşımla bir yarış yaptık. Bu yarış da değildi, sadece önümüzdeki süreçte kimlerin yol haritasını çizeceği nasıl işler yapacağı, partimizi iktidara taşımak için hizmetler yapmamız için buradaydık. CHP her zaman iktidar olmak zorundadır, olacaktır. Bizler bunun için göreve geldik. Hiç bir yol arkadaşım dışarıda kalmamak koşuluyla birlik içinde önümüzdeki yerel seçimlerde ve genel seçimlerde partimizi iktidar yapacağız. Kimseyi dışarıda bırakmadan kucaklaşacağız. Ülkemizin bize ihtiyacı var, gelecek nesillere sözümüz var. Birlikte başaracağız."

Habeer metnin kaynağı;kuzey ekspres

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.